پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

بازداشت یکی از مدیران ارشد ارزی بانک مرکزی

بازداشت یکی از مدیران ارشد ارزی بانک مرکزی یکی از مدیران ارشد ارزی بانک مرکزی به اتهام دریافت رشوه در پرونده توزیع ۳۵ میلیارد دلار ارزهای مداخله‌ای بانک مرکزی بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر یکی از مدیران ارشد ارزی بانک مرکزی به اتهام دریافت رشوه در پرونده توزیع ۳۵ میلیارد دلار ارزهای مداخله‌ای بانک مرکزی بازداشت شد.

متهم بازداشتی پنجمین مدیر ارشد بانک مرکزی است که در سال‌های اخیر تحت تعقیب قرار گرفته است.

متهم، چندین سال مسئولیت اصلی در حوزه ارزی بانک مرکزی بالاخص فروش بی‌ضابطه ده‌ها میلیارد دلار ارز در قالب ارزهای مداخله‌ای را برعهده داشته و یکی از متهمان اصلی در خصوص ایجاد نابسامانی‌های ارزی در سال‌های اخیر در کشور است.

به گزارش مهر، پیش از این نیز سخنگوی قوه قضائیه از اخذ آخرین دفاع از سیف رئیس سابق بانک مرکزی و احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی و ارسال پرونده آنها به دادگاه خبر داده بود.

رسول سجاد و صالحی از دیگر مدیران ارزی بانک مرکزی در دوره مدیریت سیف هستند که پیش از این اخبار بازداشت و محاکمه آنها در دادگاه‌های ویژه اقتصادی منتشر شده بود.

رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۲۲ مرداد ۹۷ در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم، اشاره داشتند که باید علاوه بر کسانی که ضمن دریافت ارز، مرتکب تخلف و سوء استفاده شدند با خطاکارانی که این ارزها را به این متخلفین پرداخت کردند نیز برخورد صورت گیرد.

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار